Leta i den här bloggen

måndag 22 april 2013

På cykel i Hoi An

Kjell och Britt

I går lånade vi cyklar på hotellet och även på detta hotell hade de en smidig stol till Gustav så att han fick en liten sadel. Han börjar verkligen vänja sig vid att sitta så han kan se.

Bevattning

Det var jättemysigt att cykla ut till de närliggande byarna. Det ligger bland annat en liten grönsaksby och ett par risbyar och vi cyklade förbi dessa och ut på stranden.

Risfält

Låg sedan och latade oss ett tag och tog även ett dopp i det friska men vilda vattnet.

Vi latar oss på stranden

Det är inte direkt barnvatten men Gustav verkade tycka att det var väldigt roligt ändå både att bada och att leka på stranden. Det är djupt lite oberäkneligt och det är lite strömt.
Klara, färdiga, Spring!


Baddags!


Stranden är som sagt hur lång som helst men känns väldigt oskyddad. Det fanns en del fiskare på stranden också och en hel del roliga båtar som var runda och roliga att titta på.

Den vackra men vilda stranden




Gabriel fick en chock av hur mycket stranden utvecklats. Han var här för femton år sedan och då fanns det inga solstolar och restauranger som det finns idag.

Två utslagna pojkar


Han berättade även att han sydde upp ett par sandaler då och någon tog ett par bildäck och skapade de bästa sandaler han någonsin ägt. Det funkar inte riktigt på detta sätt längre tyvärr.

På vägen tillbaka till hotellet

Britt cyklar hemåt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar