Leta i den här bloggen

måndag 8 april 2013

Att sova skavfötters är mysigt men varmt


Det är väldigt varmt där vi bor så det ska bli skönt att flytta i morgon och kanske få en lite större säng också. Att vi skulle sova skavfötters under resan hade vi inte trott men det funkade men det ska bli skönt att kunna sova som vanligt. Framförallt Philip ser nog fram emot detta då det innebär att han får ligga bredvid sin storebror igen. Han verkar leta efter Gustav under natten.

Vi hade en väldigt lugn dag idag. Badade först nedanför hos oss. Inte den charmigaste platsen att bada på men det var skönt att bara kunna bygga lite sandslott och leka i sanden med pojkarna. Sedan åt vi lunch på en restaurang som ligger på vägen till Long beach (Long beach ligger på andra sidan ön). Gustav åt kyckling i kokos sås så det sprutade ur öronen och sedan sov han gott i en timme. Han missade dock tyvärr påskharen som hade varit förbi medan han sov. Gabriel fick dock byta ett par ord med honom och lyckades fånga honom på bild. Han hade lämnat en påse med lite godsaker till Gustav trots att det var söndag. Så Gustav mumsade lite och bjöd generöst.

På eftermiddagen gick vi till stranden bakom Shangri La (det är inte det lyxhotellet som man kan tro men ganska fint om man jämför med andra hotell här). Det mysiga där är att det är små bejer så man kan ha en liten bej för sig själv med en liten strand, en massa koraller, en kokospalm och turkost snorkelvatten. Perfekt! Det enda man saknade var en hängmatta…



Gabriel snorklade tillbaka till där vi bor och AC och killarna promenerade tillbaka. Philip blev helt hysterisk och AC trodde han fått en myra i örat och hällde hur mycket vatten i örat på honom som helst. Nu får vi hoppas att han inte får en öroninfektion igen… Det var dock ingen myra i örat utan ett litet bett bakom örat som antagligen var orsakat av en myra och det gör väldigt ont så han fick skrika med all rätt. Vattnet verkade dock ha en kylande effekt och Philip lugnade sig snart.

Till middag beställde vi en curry som tyvärr var helt oätbar då den var så stark men annars var det trevligt att äta på stranden igen. Vi träffade ett par vänner till ett par vänner till oss och om de inte skriver till er själva Micke och Karin så ska vi hälsa så mycket från dem. De saknar er här! Gustav försökte få deras barn att leka med honom men de var inte så imponerade över lilla Gustav som de mest såg som liten.



Förresten såg Gustav varaner för första gången idag och det var väldigt spännande att titta på. Framför allt tungan som åkte ut och in. För er som inte sett en varan så är det en ödla i ungefär samma storlek som en mellanstor hund så man kan förstå att Gustav blev fascinerad.



Nu ska vi sova sista natten i detta rum. Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar