Leta i den här bloggen

lördag 27 april 2013

Det händer saker

Fam Hellstrand
Just nu har vi lite utmaningar. Philip håller på att lära sig att stå och tar sig vatten över huvudet. Han tror att han kan stå själv och försöker dra sig upp dit han vill med delad succé. Ofta lyckas han faktiskt stå vid sängkanten utan att hålla i sig och då firar han av ett stort leende. Han försöker även skratta högt så att storebror ska imponeras och så har han blivit rysligt snabb på att krypa.
Det är härligt att se samtidigt som det känns lite sorgligt då vår bebis håller på att förvandlas till en stor kille. Heja Philip!!!

Philip med pappa
Gustav å andra sidan har kommit in i den riktiga trotsåldern eller som Jesper Juul säger; Barnen utvecklar en självständighet och det är föräldrarna som trotsar.
Om det är sant eller falskt kvarstår att ta reda på men det är i alla fall klart som korvspad att vi måste hitta ett sätt att hantera detta utan att trycka ner hans självständighet. Alla tips mottages tacksamt! Heja Gustav!!!

Gustav på språng
Det är inte synd om oss utan bara ett konstaterande. Vill även passa på att tacka dessa fina pojkar för att ni orkat följa med oss på denna fantastiska resa och står ut med föräldrar som fortfarande trotsar och vill utforska världen. Tack!

Bröderna GP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar