Leta i den här bloggen

måndag 8 april 2013

Linbana




Efter gårdagen hade vi beslutat oss för att ta det lite lugnt idag. Väckte Gustav ett par gånger i natt bara för att kolla av honom och han verkar något blåslagen men ok.



Gustav föreslog att vi skulle åka linbana idag. Så vi lekte i en fin park vi hittade i morse. Försökte göra det på ett lugnt sätt men man glömmer lätt att man inte ska springa. Sedan tog vi bussen ut till bergen för att åka linbana. Det var en fantastsikt utsikt upp ifrån detta berg och tyvärr hade de en del golfbilar som åkte runt där uppe men annars var det en mycket trevlig utflykt med en promenad där uppe och lite lek i en lekpark. Förr när Engelsmännen höll till här odlade man jordgubbar här uppe och det var lite synd att det inte fanns kvar någon odling där uppe i dag.

Philip äter till sin stora glädje pasta


Vi bestämde oss för att vänta på bussen istället för att gå ner till en rondell 20 minuters promenad bort när vi kommit ner. När vi väntat i närmre furtio minuter och det ännu inte kommit någon buss förbannade vi oss själva och travade ner till rondellen där vi fick vänta en stund tillsammans med drös mygg på att bussen skulle komma.

Det blev ännu en gång sen middag och pojkarna hamnade inte i säng förrän klockan var närmare nio men att bussen är sen kan man inte göra så mycket åt så det är bara att se glad ut och ta nya tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar