Leta i den här bloggen

måndag 8 april 2013

Britt och Kjell


Dagens morgondopp
I dag har man blivit nedgraderad hos Gustav och Philip. Britt och Kjell har anlänt! De kom vid ett-tiden idag och framförallt Gustav är mycket glad över att ha farmor och farfar hos sig och munnen bara bubblar med saker och händelser som han måste dela med sig av och förklara för dem; Där är polstjärnan, den som lyser starkast. Detta är ett ankare. Man måste äta innan man dricker upp sin dricka. Fisken vi äter är död osv…
Vi övriga tycker också att det är mysigt att ha Britt och Kjell hos oss och ser fram emot att resa lite tillsammans.

Det blev lunch tillsammans innan vi gick och badade och sedan blev det en grilltallrik med fisk till lunch på stranden på Amelias. Önskar ni någonsin att ni skulle kunna frysa tiden? Vid tillfällen som när man sitter med varm sand mellan tårna, man hör vattnet slå, stjärnorna lysa starkt, temperaturen vara skön, maten god och sällskapet trevligt önskar i alla fall vi det. 

Nu ligger alla och sover gott och laddar inför morgondagens bus.  AC sitter och njuter av sin ensamhet ute på verandan och kikar lite smått upp på stjärnhimlen ibland.



Vi byte boende idag och bor nu på Senja i slutet på bukten. Våra rum ligger ganska högt upp så kanske inte det mest barnvänliga boendet.  Rätt enkelt är det också men med en fantastisk utsikt som man inte kan få nog av. Temperaturen är också mycket bättre än på det tidigare stället och vi håller en tumme för att det är färre mygg här. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar