Leta i den här bloggen

fredag 1 mars 2013

Regn





Vi visste att det skulle regna idag och har diskuterat fram och tillbaka om vi skulle ta oss ut till Riley eller inte. Det är en ö som ligger en kort båttur här ifrån men vi kom fram till att för pojkarna är det bara ytterligare en strand så istället för att stressa iväg tog vi det väldigt lugnt. Avnjöt en sen frukost och gick sedan ner till stranden. Där satte vi oss i skuggan vid ett ställe där man kunde få massage, drinkar osv och stannade ett par timmar. Gustav lekte vid vattnet, byggde sandslott och sprang av glatta livet. Philip satt på en filt och njöt av att få vara naken, få sitta själv och utforska världen.

Innan vi bestämde oss för att gå hem tog Gabriel en massage och vi övriga gick hem och slappade med bokläsning innan det var dags för middag. Gustav äter mycket kyckling och ris och har rätt god aptit nu. Det har varit lite si och så ett par dagar och har säkert en del med värmen att göra men också alla förändringar som skett för honom. Han tycker att det är lite jobbigt med Thailändarna som hela tiden kommer fram och ger honom tjuvnyp och vill klappa på hans vita hud. Han sätter armarna i sidan och skäller ut dem med råge och nåde den som rör hans lillebror. Vi förstår honom men försöker också förklara varför de vill ta på honom hela tiden. Många gånger får man försöka avböja artigt så att han får vara i fred.


På vägen hem till hotellet tog AC en "fishspa". Det var lite tudelad förtjusning. Tyvärr kändes dessa fiskar lite övergödda på turisthud så fötterna blev inte så lena som de brukar bli men det var lite kul att se Gustavs min när fiskarna började kalasa på AC’s fötter.

Nu har vi köpt oss en biljett till Kho Phi Phi som ska vara helt förstört. Gabriel var där för 15 år sedan och sedan dess har det hänt massor men vi ger det en eller två dagar har vi sagt innan vi åker vidare. Kanske är vyn värt resan…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar