Leta i den här bloggen

fredag 1 mars 2013

Regn och utsikt


Vi började dagen nere vid vår egen beach. Badade och byggde sandslott och åt hos gulliga tanten. Det var lite sol men ganska mulet vilket passade oss blekfisar bra.

Planen på eftermiddagen var sedan att ta sig över till Long Beach men vädret var inte med oss utan halvvägs började det att spöregna och då menar jag verkligen spöregna. Gustav blev livrädd då han aldrig sett något liknande tidigare och med ett gäng nyfikna Koreaner i hälarna skrek han rätt ut men lugnade ner sig efter ett tag och kom på att det faktiskt kunde vara lite spännande med regn också. Vi gav iaf upp vår tanke om denna strand och gick tillbaka till vår egen istället en stund.



Nu på kvällen tog vi oss upp till utkikspunkten på ön som den är så omtalad för. Det var en brant trappa upp men med pojkarna i varsin bärsele gick det finnemang. i stötte på ett par apor på vägen också vilket var spännande för Gustav. Efter vår upplevelse tidigare i Malaysia med en aggressiv apgrupp litar vi dock inte på dessa djur längre så vi höll hårt i våra pojkar.

Vi var inte ensamma när vi kom upp och med all bebyggelse ser det inte riktigt lika vackert ut nu som det gjorde när Gabriel var här men det är fortfarande vackert. Vi satte oss tillsammans med de andra på apberget och tittade ut över omgivningarna.



På vägen ner stannade vi vid en restaurang och njöt av utsikten. Maten var si så där men utsikten var fantastisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar