Leta i den här bloggen

fredag 1 mars 2013

Framme i Bangkok



Så var man framme i Bangkok efter en lång men bra flygresa. Båda pojkarna upplevde det hela som smärtfritt och sov en del men var också rätt nyfikna på vad som hände runt omkring dem på planet. Gustav kan dock plattan tusen gånger bättre än sin mor nu och sa till henne på skarpen då och då om hur den skulle användas.

Vi fick lite kalla fötter innan avresa med två små barn så hade förbokat ett hotell i Bangkok som var helt okej. Det heter Sawadee och ligger i närheten av 21 shoppingcenter för er som kan Bangkok.

Innan vi åkte såg vi båda fram emot att besöka Bangkok igen och att åka lite mer flodbåt, kolla lite shopping och göra Bangkok lite mer men väl på plats med två små barn så inser man ganska snabbt att det som verkligen blir intressant på plats är att alla mår bra och får ut något av det vi upplever tillsammans.  Så istället för schysta drinkar i höga skyskrapor (hade inte tänkt göra detta men iaf) blev det fruktdrinkar från gatustånd och istället för en massa shopping i shoppingcenter blev det promenader igenom dem eller småspring med springglad Gustav för att kylas av.

Luften man andas här i Bangkok känns väldigt smutsig av all intensiv trafik och artikeln vi någon gång läste om att det inte är bra att gå med öppen barnvagn uppe på Hornsgatan en intensiv trafikdag känns nu helt befängd. Är det så att vi kört ner tre paket cigaretter i lungorna på Gustav och Philip genom dagens Bangkokpromenad?

Att åka skytrain var spännande och när vi frågade Gustav nu på kvällen vad han gjort på dagen så svarande han; Åkt tåg, tittat på bilar och ätit glass.
All trafik gör Gustav glad då det finns massor av färgglada bilar att titta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar