Leta i den här bloggen

tisdag 26 mars 2013

Kho Lipe – Ett paradis




Morgon över Lipe
Idag ska vi inte skriva så negativt utan måla upp det vackra som Lipe faktiskt har att erbjuda.  Bland annat tog Philip och AC en fin morgonpromenad längst stranden när solen gick upp i morse.  Det var fint men inte lika magiskt som på Kradan. Antagligen pga att man måste dela den med några fler här på Lipe ;)

Vi badade sedan och snorklade i det turkosa vattnet. På eftermiddagen gick vi över till Sunset beach och badade samt såg en vacker solnedgång. Sanden på den stranden är lite mer som grovt socker så Philp såg ut som en liten bakelse med sockerglassyr över hela sig. En glad vit chokladboll eller sesamrulle. Gabriel skrev upp sig för dyk där så han kommer att dyka i morgon.

Koraller är spännande
Väl tillbaka vid vår strand åt vi en fantastik curry och sedan tog vi lite massage. Thaimassage är verkligen inte att leka med. Just när man tycker att detta var riktigt skönt så böjs någon kroppsdel i någon konstig vinkel att man inser att okej, det var kanske inte så skönt men det är väldigt skönt efteråt. Livet är bra skönt ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar