Leta i den här bloggen

tisdag 26 mars 2013

Langkawi


Tack för denna gång Kho Lipe

Vi valde att ta fyrabåten idag över till Langkawi istället för morgonbåten så Gustav skulle få leka lite ner med Arvid. Nu har vi verkligen börjat uppskatta Lipe men mycket är pga att Gustav har träffat lekkamrater här. Ön är väldigt vacker i sig men det är som sagt svårt att komma ifrån detta med alla sopor osv. När vi åkte ut från ön såg man den i sin vackra skrud iaf och undrade varför man inte hade ett par dagar till iaf.

Sista snorklingsvändan
Båtresan gick bra och även denna tur var fin och vi blev positivt överraskade av Lankawis skönhet. När vi skulle stämpla in oss i Malaysia insåg vi att Gabriel och AC inte fått några utstämplar i Thailand utan det hade bara Philip och Gustav fått. Man lämnade ifrån sig passen under båtresan så vi kunde inte kolla detta. Annars brukar man alltid kolla av rutin och sedan är det lite kul att kolla hur stämpeln ser ut (tycker AC). Vi blev dock varmt mottagna iaf och kunde åka med bilen in till Pantai Cenang. Där tog vi in på ett hotell nära stranden med varmvatten så Gustav verkligen njöt när han duschade nu på kvällen. Lyx! Middag blev lite Indiskt som var okej.

Langkawi

Stranden här ute är väldigt fin och får en att tänka på Palolem i Goa av någon konstig anledning. Vet inte om det är själva krönet till vänster och solnedgången som gör det.
Vi blev som sagt positivt överraskade av att det var finare än vi förväntat oss men det som tar bort en del av charmen är bananbåtar, jetski osv. Det verkar finnas en hel del saker att göra här vilket Gabriel verkligen börjat efterfrågat efter allt badande. Vad bortskämd man kan bli. Vi blir nog bara här i tre dagar iaf. I helgen börjar ”school-holiday” här i Malaysia och då Langkawi är mycket populär som turistdestination kommer det att bli rätt fullt här och frågan är om man vill vara kvar då även om det hade varit skönt att bara ta det lite lugnt. Vi funderar och gör det vi ska under tiden.

Gustav kollar in kvällens beachwolleyboll-match



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar