Leta i den här bloggen

söndag 15 januari 2017

Boquete i sol och elaka mygg


Philip på vift
I dag sken solen i Boquete och så länge man var i solen var det varmt och skönt. Vi tog en promenad runt i lilla staden innan vi tog oss upp en bit mot vulkanen. Vi tänkte inte trekka i dag men ville gärna få lite utsikt över staden. Pojkarna gick på bra även denna gång och det var en fin men varm promenad då solen sken på oss.

Utsikt på väg mot vulkanen
Självklart var vi tvugna att stanna på Panaderian på vägen tillbaka till hotellet och äta lite godsaker.
Det blev sött innan lunch i dag. Sedan blev det en lunch hemma och lite skolarbete då vi kommer att sitta på en buss mestadels av dagen i morgon. Killarna spelade sedan fotboll medan AC latade sig med en bok på hotellrummet. Skön dag!

En av alla vackra kvinnor i Boquete
Tog en kvällspromenad också, tittade på folk och åt lite middag.

Spännande på torget med killar som dansar
Nu har vi packat och laddat inför morgondagens bussresa. Vi kommer att köra det lite bekvämare alternativet med en direkt minibuss och vi har alla varsitt säte. Halv åtta sätter vi av i morgon bitti och resan kommer att ta minst fem timmar. Ska bli spännande att se Bocas del Toro och mysigt att träffa Britt och Kjell som ska slå följe med oss innan vi åker vidare till Costa Rica.

Vi har ändrat vår syn lite på Panama. Det är inte så dyrt som vi först sa man måste bara förstå vart man ska handla, äta osv. Kan varmt rekommendera denna destination och kommer nog att sakna Panama längst vägen. Mestadels vänliga människor, god mat och fantastiska platser. Vi har haft en väldigt fin start.

Gustav har nu blivit lite myggbiten och såklart blivit svullen och vi hoppas att det lagt sig till i morgon som det brukar göra för honom.

Dags att sova medan övriga stan festar vidare på sin kaffe och blomfestival!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar