Leta i den här bloggen

lördag 7 januari 2017

(6/1-2017) Golfbil på Pearl Island (Isla Contado)

I dag tog vi det lugnt när vi vaknade, åt frukost och tog oss sedan bort till Playa Ejecutiva.  Mycket vacker strand där vi badade och försökte få Philip till att simma med glasögon. Han var mycket skeptisk men gav till slut vika och snorklade han också och fick se en hel del fiskar.

Playa Ejecutiva
Vi hyrde en golfbil i dag vilket var roligt. Det går mycket snabbt att köra runt ön som sagt (en timme ska det ta att gå runt hela ön) och det var roligt att göra något annat. Det blir rätt varmt på dagen och barnen hade inte uppskattat en times promenaden. Vi kom fram till att de två stränder vi hängt vid är de bästa i princip på ön. Det finns en till som var vacker och den heter Playa Cacique där vi kommer att spendera morgondagens eftermiddag. Vi har kommit fram till att vi nog inte kommer att se så fina stränder och turkost vatten på denna resa men vi får se. Vi motbevisas gärna.

Vår golfbil för dagen
Självklart tog vi sista doppen vid Playa Larga där det bildats en lagun av lågvattnet så Gustav och Philip sökte vackra snäckor i den poolen. Philip var riktigt tuff nu och hade fått upp modet att vara under vattnet vilket var härligt att se. Gustav är som en fisk när cyklopet är på. Vi måste dock träna lite simteknik utan glasögon på. Många fiskar såg de när de snorklade. Spjutfisk, puff-fisk och aik-fiskar som Philip kallade dem. De var svarta och gula. 

Happy family!
Nu ska vi äta middag och sova. I morgon blir det förhoppningsvis en snorklingstur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar