Leta i den här bloggen

söndag 16 januari 2011

31/12-2010 Hong Kong


Efter en mellanlandning i Peking kom vi fram till Hong Kong. En väska saknades samt Gustavs rosa farkost. Det var mycket tråkigt men inte så mycket att göra mer än att ta sig till hotellet. Gustav åkte på en ordentlig magsjuka innan vi åkte och smittade halva släkten och vi kan upplysa er om att det inte är det roligaste att flyga med en liten som har diarré (undrar hur många på planet som blev smittade). De scannar ens temperatur i Kina så vi funderade både en och två gånger i fall vi skulle hamna i karantän men det gick bra.

Väl framme så tog vi oss ner till vattnet för att försöka se lite fyrverkerier men det är bara att inse att det är hemma med nära och kära som man ska fira nyår och inte i Asien där det är det Kinesiska nyåret som är stort.

Det är väldigt mycket intryck för Gustav så vi får se hur det hela kommer att gå. Själv känner man helt plötsligt att alla ljud är jätte höga, alla människor väldigt intensiva, trafiken galen och lungorna måste vara svarta. När blev man så här löjlig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar