Leta i den här bloggen

tisdag 18 januari 2011

12/1 Siquijor - Chillar

I dag har vi tagit det lugnt. Gustav blev lite lite täppt efter gårdagen och ville amma hela natten.Inte så konstigt med tanke på resan tillbaka. Därför tog vi det väldigt lugnt och har hållt oss i skuggan.

Det spöregnade i morse så vi sökte skydd i en liten lokal butik och de blev så glada över att se Gustav att vi kunnat lämna honom där och då men det ville vi såklart inte.De ville gärna ge honom kakor och så men det får vänta lite.

Besökte Cocobeach vilket var en fin strand och när jag vände ryggen till för att byta om till bikini så stoppade Gustav huvudet rakt ner i sanden och låg där en stund som för att fundera på vart han hamnat. När jag reste honom upp hade han sand precis överallt (i öron, ögon, mun, näsa och händer) så det var till att gå ner till vattnet och stoppa ner hela honom där till hans förtjusning. Det blev dock en utmaning att sedan ta honom upp igen och se till att han fick på sig solkläderna då han redan badat. Varför skulle dessa kläder på?! Han har en enorm vilja lillkillen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar