Leta i den här bloggen

onsdag 19 januari 2011

19/1 Padre Burgos Vacker vik

Sitter på vår lilla balkong och lyssnar på vågorna utanför. Det har varit en rätt fin dag idag och vi tog oss vidare hit till denna lilla mysiga fiskeby med förhoppningen om att få se valhajar. Sannorlikheten är kanske inte så stor men man kan ju alltid hoppas. Det kommer dock inte att gå några turer förrän tidigast fredag så eventuellt kommer Gabriel att dyka i morgon och Gustav och jag kommer att ta en promenad och hänga vid den iskalla polen.

Vi bor på Peter's Diving och vi är inte så många gäster här men vi är lite omaka dem kan man säga. Det är riktigt seriösa dykare och inte sånna där cocktail-dykare som Gabriel och A-C. Det pratas djup, utrustning, koraller och annat. Valhajarna verkar de inte intresserade av. Måste säga att jag farsineras av denna typ av människor och kan nästan bli lite avis. De går in så helhjärtat för det de pysslar med, själv har man bytt intresseområde så många gånger att man nästan önskar att man var så där nördigt intresserad av något. Kan man kalla sig resenörd?

Lovade bort Gustav till en liten flickas mamma idag. Hoppas att han tycker att det är okej att åka till Filippinerna om tjugo år för hennes skönhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar