Leta i den här bloggen

onsdag 26 januari 2011

26/1 Camiguin - Är vi på Irland?


Regnet bara öser ner! Det är skittrist rent ut sagt!!!
Just nu befinner vi oss på en ö med namnet Camiguin. Vi tog oss hit i går i solsken och vi kände oss verkligen inspirerade när vi klev i land och tittade upp båttider inför söndag osv.

Det är en vulkanö så all sand på de få stränder som finns är svart och iom att vulkanen på ön hade ett utbrott på femtiotalen så ligger det bland annat en kyrkogård begraven i vattnet som ska vara fin att dyka och snorkla vid då det är en massa koraller och fisk runt omkring. Det går en väg runt hela ön som är ca 65 km lång så det verkar vara en toppen ö om det nu inte vore för vädret.

Vi har tillbringat dagen på rummet men att busa med Gustav och nu ska vi se en film.
Trotsade dock regnet tidigare och försökte på oss en promenad med resultatet att vi blev dyngsura. Om det bara kunde vara uppehåll så man kunde bada lite. Just nu känns det som att man likaväl kan gå ut naken om man ens vill gå ut. Testa att vrida på duschen på max, det vädret bjuder Filippinerna oss på just nu :( Trist men skam den som ger sig.

Resan hit var trevlig iaf på en snabb lokalbuss och en väldigt trivsam båtresa på två timmar. Boendet är också helt okej men nu börjar man fundera på om Gustavs intensiva rörelser är regndanser eftersom det inte vill sluta regna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar