Leta i den här bloggen

söndag 13 januari 2019

Sista dagen på Aruba Baby beach

Vi körde söderöver i dag och stannade först vid ett ankare som är ett minnesmärke för sjömän. Sedan körde vi upp mot fyren i den området. Det var fin utsikt där uppifrån ner mot kusten och väldigt kargt. Körde sedan mot Baby beach och det var igenom ett halvdött område. Det stod en del tomma och fallfärdiga hus. Det är visst så att det var en del Amerikanare som jobbade där för länge sedan då oljan var stor. När det sedan lades ned så åkte de Amerikanarna hem och då blev husen kvar och toma. Det ser lite spökligt och sorgligt ut.

Baby Beach var fint men det var ingen aha upplevelse för oss. Även här vad sanden vit och vattnet vackert turkost. Vi hängde här en stund. Killarna var inte så sugna på att bada.

Vi åkte vidare mot vårt boende och stannade vid Mangel Halto Bay där vi tog ett sista dopp. Det såg fint ut där och snorkligen är säkert vacker även där.

Sedan var det dags att åka hem och packa ihop det sista och äta lunch. Det blev tyvärr lite stressigt då farbrorn som hade stället missat att de hade gäster som skulle komma en timme efter oss så vi fick skynda oss lite men det gick bra.  Lämnade bilen och nu sitter vi på flygplatsen och är redo för att åka hem. Det har varit fantastiskt! Verkligen magiskt! Fint med sol och bad i två veckor och vi har tagit det lugnt men nästa gång ska vi försöka planera lite bättre inför vår resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar