Leta i den här bloggen

onsdag 9 januari 2019

Shete Boka

I dag tog vi oss till nationalparken Shete Boka. Det kostade xx dollar att åka in. Man kan ta flera promenader här så vi parkerade bilen och gick först ut till Boka kalki som var en grotta. Där var det fint. Sedan gick vi till Boka Pistol som är en plats där vatten sprutan upp in mot klipporna. Det låter ungefär som ett pistolskott när vågorna slår in och det sprutar upp en massa vatten.

Det var rätt varmt att gå så barnen gnällde lite men de gick på bra. Promenaderna här är inte extremt långa.

Sedan gick vi åt andra hållet där vi tittade på en grotta som man kunde gå ner i och det kom in vatten där. Philip tyckte det verkade läskigt men gick sedan in där.  Boka Tabla där man såg ut över hela kusten blev nästa anhalt och sedan Boka Wandowi och the Natural Bridge. Det var trötta killar efter dagens promenad och de var hungriga när lunchen serverades på vårt boende.

Vi chillade lite innan vi åkte vidare till Grande Knipe. Det var väldigt fint där. Det fanns såklart klippor som Gustav inte kunde låta vara utan han var tvungen att hoppa. Sådan far sådan son.
Philip och jag gick ner på stranden och hängde. Sanden var fantastiskt fin och vattnet turkost och grant. Gabriel snorklade en sväng och sedan såg vi ännu högre klippor som det hoppades från. I dag fick Gustav inte hoppa där ifrån.

Det blev ganska sent och vi åkte hem efter detta för att äta lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar