Leta i den här bloggen

onsdag 9 januari 2019

West Punt

I dag åkte vi vidare till det nya boendet. Vi behövde inte lämna så tidigt så började dagen med en frukost och sedan tog vi oss ner till Lagun Bay för att snorkla lite. Barnen var lite avslagna när det kommer till att bada så de satt mest och läste men vi som snorklade såg sköldpaddor. Mysigt! De är så grasiösa när de simmar.

Väl hemma vid boendet åt vi lunch och Gabriel och Gustav hoppade från trappan utanför boendet. Det måste vara minst 7 meter där de hoppar. Gustav blev intryckt i trappan av en våg och fick jellyfish på benet vilket gav ett ordentligt brännmärke. Det kommer att ta ett tag att läka och det gjorde ganska ont.

Det nya boendet var fint och hade pool så killarna tyckte det var mysigt. Det ligger inte vid havet men är en del mysig växtlighet runt boendet. Det är två Holländare som sköter det åt några andra Holländare. De verkar trevliga. Vi testade poolen och sedan gick vi ner till de närmsta stränderna och här verkade det ligga lite restauranger och boenden. Det kändes inte lika charmigt som Laguna men trevligt.

Vi tog oss till Playa Grandi och det var fint. Här fanns det sköldpaddor också som kom in för att äta av fiskrenset. De var fina att se. Stranden var lite mer brun här. Gustav och Philip klättrade på lite stenar de hittade. Kollade in den fina solnedgången innan vi gick hem för att laga mat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar