Leta i den här bloggen

torsdag 3 januari 2019

Varm promenad till och från Arashi

Första dagen på 2019 och det började bra. Det regnade lite på morgonen och vi åt frukost på hotellet innan vi gav oss av norr över. Tog en taxi upp till fyren vid Arashi. Det var en fin, vit fyr och det var blåsigt så det gällde att hålla i hatten.
Promenderade sedan ner mot sanddynerna och den vilda kusten. Det var som ett öken landskap och väldigt varmt. Alla brände vi oss i nacke och på näsan.  Vi såg många kaktusar, alovera plantor och de berömda träden som är speciella för just Aruba.
Killarna lekte i sanddynerna och spanade på de vilda vågorna. De var jätteduktiga på att gå trots värmen.

Vi vandrade sedan mot Arashi beach där det fanns lite allmäna skuggplatser och hängde där en bra stund för att hettan skulle lägga sig. Badade i vågorna och både Gustav och Philip tyckte det var rätt kul. Vi vandrade sedan ner förbi Malmok beach. Även den fin och där skulle man kunna snorkla. Gustav och Gabriel testade och tyckte väll att det var sådär.  En farbror som haft nyårsfest gick och bjöd folk på glass och vi hade lyckan att få en i värmen. Den smakade fantastiskt.


Tillbaka vid Palmbeach igen vilade vi oss lite och tittade på den vackra solnedgången innan vi gick hem för att äta middag. Vi orkade oss inte ut igen utan somnade platt fall i dag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar