Leta i den här bloggen

onsdag 9 januari 2019

Vidare till Curacau

I dag var det dags att checka ut från vårt hotell. Det regnade en del på morgonen och killarna spelade lite biljard innan vi fick vår inhemska frukost. Philip och Gustav tyckte det var si så där gott.

Vi packade ihop oss och tog oss ner till stranden för att hänga där innan vi tog en taxi till flygplatsen för att flyga till Curasau. Det gick snabbt och smidigt att checka in och de flyg som var på flygplatsen och skulle mot Curasau var extrent små. AC satt bara och skrattade. Det plan som vi skulle åka med var något större som tur var. Det hade tolv rader och extremt små hyllor över sätena så flera av passagerarna satt med sina stora väskor i knät. Det såg rätt kul ut och flygvärdinnan brydde sig inte så vi antar att det är mer en regel än ett undantag.  Resan var 20 minuter kort och gick bra.

När vi landade hämtade vi ut vår hyrbil hos den trötta damen i disken och körde sedan mot vårt första boende av två som låg uppe vid Lagun. Vi hade hoppats kunna handla lite mat på vägen men allt stängde när vi kom fram så vi fick klara oss på det vi hade.

Det var lite märkligt när vi kom fram till boendet. Någon kvinna skrek rakt ut från något hus att polisen måste kontaktas och Gustav hittade en riktigt fet kackerlacka på toaletten. Vi bor grannar med några Brasilianare och de verkar gilla Curasau. Ska bli spännande att se det i dagsljus i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar