Leta i den här bloggen

onsdag 9 januari 2019

Lagun och flamingos

I dag bestämde vi oss för att ta en utflykt så vi åkte ner mot saltdelen där det skulle finnas flamingos i naturligt tillstånd. Det gjorde det och oj vad fina de var. De stod på ett ben och sov många av dem och några stod och åt.  Det fanns även en del maneter där i vattnet som såg lite lustiga ut. De såg ut som snöflingor i formen och verkade ha en del mat på sig. De bara låg och flämtade på botten i vattnet.

När vi var nöjda åkte vi vidare till Coral Beraje och Det fanns en lite konstgjord strand här men vi hängde på bryggan och killarna hoppade från bryggan här. Philip var lite feg först men det släppte.
Otroligt vackert vatten här också.

Vi åkte hem och åt lunch och sedan gick vi till Jeremi beach där vi badade, snorklade och hängde lite för att se solen gå ner. Även denna strand var fin och här fanns inga faciliteter. För oss funkar det bra.

Promenerade sedan hem och pratade lite med några lokala om husen och baseball plan som ser övergivna ut. Det är de visst inte men det går fort för gräset att växa så fort det regnar lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar