Leta i den här bloggen

torsdag 2 januari 2020

Softa dagar i Bangkok

För er som redan vet så ska vi tillbringa fyra veckor i Ban Phe där barnen ska gå i Svenska skolan och vi föräldrar ska jobba och ha det fint. Förhoppningen är att vi får ett vardagsombyte och nya roliga och minnesvärda erfarenheter. De första tre veckorna blir semester men sedan är det dags för vardagen igen. Vi har hyrt oss ett radhus i ett område inte så långt från skolan men först vankas det semester.

Vi kom fram till Bangkok för att starta våra sju veckor i Thailand och Kambodja och vi tog tåget från flygplatsen för att sedan låta en Tuktuk ta oss till hotellet i Sukomvit nära Nana. Vi fick nycklarna till våning 23 så vi hade en fantastisk utsikt över staden.

Första dagen gick vi och tittade på Guld Buddhan. Både Gustav och Philip tyckte den var grann även om de redan besökt den och inte kommer ihåg det men det var jobbigt för dem att gå i värmen. Vi hade inte riktigt aklimatiserat oss ordentligt.

Annars blev det mycket promenerande och vi tog vatten-taxi ett par gånger. Det är ett trevligt och mycket billigt sätt att ta sig fram.

Det blev ingen shopping denna gång utan det får bli när vi kommer tillbaka till Bangkok nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar