Leta i den här bloggen

torsdag 17 februari 2011

Erkänner, gillar Boracay

Vi måste erkänna att vi gillar Boracay. Som vi tidigare skrev så kändes det inte så trevligt här vid första anblicken men nu vill vi inte åka här ifrån. Kanske beror det på att semestern börjar närma sig sitt slut eller att vi kanske har lyckats tagga ner lite grann och tar dagarna för vad de är (bättre sent än aldrig). Gustav trivs som fisken i vattnet och det känns riktigt trist att man ska hem och klä honom i vinterkläder snart. Han äter papaya och mango så det sprutar ur öronen och han kryper gärna nyfiket iväg och utforskar sin omgivning men det finns ju såklart spännande saker att upptäcka där hemma också men det känns lite trist att komma hem till minusgrader och mörker...

Vi gjorde en utflykt idag igen till Puka beach och det är nog favoriten på Boracay. SJ'lva huvudstranden är väldigt fin men på Puka är det mindre folk, dock inte helt snällt badvatten för barn och det är inte jätte mycket skugga runt lunch, eftermiddag. Gustav sov dock och lekte sedan i sanden. Han fick bada av sig ordentligt när vi kom tillbaka till White beach.

De gör väldigt god Adobo (en av deras kycklingrätter) uppe vid Puka. Väl värd att testa om ni ska hit. Vi testade också lite kokosjos igen och Gustav verkade gilla det. Synd att man inte kan bjuda på det hemma :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar