Leta i den här bloggen

tisdag 15 februari 2011

14/2 Boracay - Alla hjärtans dag

Mulen morgon mötte oss idag men efter ett par timmar blev vädret bättre och vid lunchtid var det helt gudomligt vackert nere vid den stora stranden. Vi dömde nog Boracay lite för hårt när vi kom hit och måste erkänna att ön vuxit på oss. Kanske är det för att vi hittat de delar av ön som vi föredrar och kanske är det så att vackert väder hjälper till att visa öns skönhet.
Vi åt lunch på södra delen av stranden där det är lite lugnare (mindre folk och enklare restauranger och boende) och skönare. Där har vi hittat ett rätt trevligt ställe som igentligen bara är ett hål i väggen eller snarare en uppställd bar där de har alla typer av drinkar för 7,50kr styck så man kan bli rätt tankad om man är sugen. Gabriel pimplar öl här :)

Efter lunchen gjorde vi en liten utflykt med en tricycle och framdäcket small på den. Som tur var blev det ganska odramatiskt och vi kom fram med en annan tricycle till vårt slutmål som var stranden Puka i norr. Det är en väldigt vacker strand där man kan få en liten stretch för sig själv och Gustav gillade sanden där som var lite lättare att borsta av då sandkornen var lite större.
Vi blev kvar hela eftermiddagen och tog sedan en tricycle tillbaka till huvudstranden och avnjöt en god pizza under stjärnorna nere vid vattenkanten. Inte helt dumt att fira alla hjärtans dag på detta sätt. Tyvärr tyckte Gustav inte att det var lite mysigt utan roade sig med att gå bärsärk på bordet och grymta efter ananas. Gabriel fick honom dock till att sova vid vattenkanten så han verkar gilla det rogivande ljudet från vågorna. Kommer att sakna dem hemma! Kanske får inköpa ett band med inspelat ljud...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar