Leta i den här bloggen

tisdag 15 februari 2011

Boracay - Crocodile island

Idag dök A-C för första gången. Det gick bra men hon kände sig lite smått vilse i början och det tog ett par minuter innan hon lyckades få till sin flytkontroll men sedan gick det bättre. Dyket skedde ute vid Crocodile island (ön ser ut som namnet låter) och det var väldigt vågigt så det var bara att hoppa i när båten var still för att inte kräkas eller tippa över. Dykplatsen var helt okej men inte den mest spännande kanske. Bra att starta med iaf. Gabriel och Gustav hade mystid tillsammans under tiden.
Försökte hitta ett bra ställe att byta böcker på idag men det slutade med att A-C gick iväg utan böcker och kom tillbaka med två. Snygg jobbat va?! Lustigt men hon travade iväg för att hitta ett ställe man byter böcker på och kom fel. På det stället bad kocken henne att byta hans böcker också och det kändes lite fel att säga nej när vägbeskrivning fåtts så hon travade snällt iväg med böckerna till bokbytarstället. Väl där vill de bara ha engelska böcker så hon lämnar in kockens ena bok och tar en engelsk åt honom (Liftarens Galaxy). De har dock en massa svenska böcker så frågar om man kan få komma med en svensk bok i morgon vilket de går med på.
Lämnar boken till kocken, behåller hans ena bok och den svenska boken. Gabriel rätt förvånad när A-C kommer tillbaka. A-C har dessutom missat en superfin solnedgång.


Gustav hittade nya vänner på ön och trivdes bra i deras sällskap. Han gillar uppmärksamheten som han får här.

Har köpt en flygbiljett här i från nu. Önskar att det var en månad senare som hemdatumet var men hade det varit senare så hade man säkert önskat ett ännu senare datum.

Kvällens svåra beslut: vilken fruktshake blir det denna gång, mango, jordgubb eller ananas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar