Leta i den här bloggen

lördag 12 februari 2011

7/2 Angeles - The city of Angels


Vi lämnade Baloy vid tolvtiden idag och tog oss vidare till Angeles och blev lite paffa när vi kom fram. Först och främst för att vi inte riktigt hade koll på stan. Vi trodde att vi var långt ifrån Angeles när vi kom in med bussen så det slutade med att vi hamnade på ett riktigt fint hotell näst intill flygplatsen i slutet på Angeles huvudgata och vi vet inte hur många stripbarer som vi passerade innan vi kom fram men det gjorde inte så mycket för det kunde vi sedan få en karta på ;)

Angeles är som ni har förstått en stad som tyvärr är synonym med sexindustrin i Filippinerna. Det jobbar mer än 10'000 tjejer här nu för tiden och de tjänar ungefär 200 pesos per dag (30kr). Överhörde några svenska killar i receptionen som inte visste att vi var Svenskar och de hade bränt 30'000 pesos kvällen innan och det var det värt även fast han reste på lånade pengar... Hade lust att fråga vad han betalat för. Någon måste tjäna bra med deg på flickorna.
Under den tiden som Amerikanarna var här jobbade det ca tio gånger så många tjejer i denna stad och som kvinna är det lite svårt att veta hur man ska ställa sig till hela denna situation. Männen runt omkring en i staden ser ut som vem som helst men det är väll så en sexköpare ser ut kanske...

Vi passerade förbi huvudgatan på kvällen och alla tjejer ville komma och titta på Gustav så Gabriel hade nog gjort succé här om han gått ut med Gustav själv.

Det blir tyvärr ingen vulkanpromenad för oss denna gång då de avråder oss för att åka upp med Gustav då det är väldigt dammigt och visst ska vara aska från vulkanen. Då vi inte vet hur illa det är vill vi inte riskera Gustav utan kommer att hänga vid poolen i morgon istället innan vi börjar bege oss mot Manila för att komma till Borocay så småningom som ska ha världens finaste strand och det återstår att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar