Leta i den här bloggen

söndag 13 februari 2011

13/2 Boracay - Fiskspa

Det regnade i natt och var en mulen morgon som vi vaknade upp till så vi åt en frukfrukost och promenerade sedan längst stranden. Stranden är fyra och en halv kilometer så man kan få sig en ordentlig promenad om man vill men vi gick bara till norra sidan och tittade runt hörnet hur det såg ut där. Bakom krönet fanns en ny liten strand och hotellkomplex.


Gustav som är lite förkyld somnade och sov gott i vagnen så vi fick nästan två hela timmar på stranden med varsin bok och fruktshake. Lyx! Solen sken lite med sin frånvaro men det gjorde ingenting.

Nu på kvällen testade vi Fiskspa. Vi har tidigare gjort det i Malaysia och vi kan varmt rekommendera detta, dels för upplevelsen i sig själv att ha fiskarna runt fötterna och sedan för att man får så lena fötter. Det ska vara bra för de som har psoriasis och eksem. Man sätter ner fötterna i ett akvarium och sedan kommer en massa småfiskar och putsar (äter) bort torrt skinn och annat från fötterna. Dessa fiskar var visst framavlade av sex olika fisksorter.
Gustav tyckte att det hela var mycket spännande men fiskarna var inte så aktiva på has små lena fötter. Verkar dock som att han är lite kittlig :) Det hela avslutades med en fotmassage.

Nu smattrar regnet på rutan och det är dags att sova. Hoppas att ni får en fin dag! Har ni några planer inför alla hjärtans dag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar