Leta i den här bloggen

torsdag 2 mars 2017

Jorge swing Flores

Gustav hoppar från femman
Vi valde att stanna en dag till i Flores för att åka tillbaka och åka swing hos Jorge. Galet men mysigt och kul.

Fam Jorge's ställe
Vi tog det lugnt i morse, åt frukost och såg lite morgon tv och tog oss sedan runt på en promenad runt Flores. Det är inte stort, du tar dig snabbt runt det hela. Färgglada hus och vatten runt hela stan. Mysigt!

Båtresa

Sedan sprang vi dock hem och hämtade badkläderna och drog till Jorge med en båt. Härligt att bara kunna hoppa på en båt. tyckte även Philip som annars är mycket skeptisk till båtresor.


Gabriel på styva linan
Väl där satte Gustav av direkt och han hoppade och hoppade och hoppade. Han skulle högre och högre och högre så vi fick säga stopp. Han ville aldrig gå upp ur vattnet heller. Philip övade pizzatag och swingade sig runt också.  Vi badade mycket hela familjen och njöt verkligen av att vara tillbaka. Gustav och Philip var lite sorgsna över att det var den sista gången vi skulle bada här men kanske kan de komma tillbaka en dag sa de.  Lyckad utflykt och väl värd att spendera en extra dag.

Gustav i en av Jorges hängmattor

AC och Philip njuter av det sköna vattnet

Båten tillbaka och sedan lite fruktsallad med yogurt innan kvällsdop och en vända upp till plazan där vi spanade in de inhemska som spelade basket och avnjöt våra burritos. Det kom en äldre farbror och försökte konversera med oss. Man blir så förbannad på sig själv för att man inte studerat hårdare och lärt sig mer men några saker kunde vi första och säga iaf. Tänk hur givande konversationen kunde varit annars...

Middag och kvällsbasket

Tack för allt Guatemala, det har varit toppen trots allergisk reaktion på myggbett och bromsbett.

I morgon åker vi vidare till Belize för ett par dagar.


Gustav i solnedgången vid Flores 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar