Leta i den här bloggen

torsdag 27 juni 2013

Beijing China

Det skulle bli roligt och trevligt med två dygn i Beijing hade vi tänkt men så här i efterhand kanske det inte var så smart. Vi känner oss trötta, det är mycket packning att släpa på och vi längtar alla hem. Ni vet hur det är när man är inställd på något.

Det hela började knasigt för att vi var tvugna att gå igenom en massa pappersarbeta på flygplatsen. Trodde att det skulle vara lite smidigare men vad hade man förväntat sig.
Hotellet vi bokat i förväg som var det dyraste och högst rankade var skit rent ut sagt men vi överlevde air con som inte fungerade och världens minsta säng.
Vi försökte klämma in att se en massa saker och insåg ganska snabbt att det tar tid att ta sig via fötterna i staden så det blev till att åka lite tunnelbana.

Vi besökte Kinesiska muren med pojkarna och Gustav tyckte det var lite spännande och travade duktigt på trots den tryckande värmen. Vi lekte att vi hade ett hotell uppe på muren och Gustav var hotellets ägare. Köpte oss en biljett upp och ner så att vi inte skulle behöva gå hela vägen upp med Gustav också. Det är som sagt rätt tufft att gå. Framför allt med korta små ben men han var superduktig! På vägen ner åkte Gustav och Gabriel rodelbana och det var en succé.

Vi tog en lokalbuss ut och besökte Mutianyu. Det var ok med folk där men sorgligt att man möttes av en Subway på plats måste man säga.

På kvällen gick vi och kollade lite shopping men man var tvungen att pruta så hårt att det var ett skämt så det var bara Gabriel som orkade shoppa :)

Nu ser vi fram emot att åka hem och ta tag i den vanliga vardagen igen. Ses snart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar